Dutch

Een complete gids over Magento-beveiliging – stapsgewijze handleiding voor Magento 1 en Magento 2

Updated on: June 20, 2023

Een complete gids over Magento-beveiliging – stapsgewijze handleiding voor Magento 1 en Magento 2

Hoe kunt u uw Magento Store beveiligen?

Tegenwoordig lopen alle websites ernstige risico’s. Maar het is de e-commerce-industrie die online de meeste risico’s loopt. En, zo blijkt, Magento is de leider van de e-commerce-ruimte, dus een felbegeerd doelwit.

U kunt deze risico’s echter systematisch verminderen door een reeks aanbevolen procedures voor Magento-beveiliging te volgen. In deze uitgebreide en uitgebreide gids heb ik primitieve bruikbare maatregelen opgesomd om Magento te versterken.

Als u deze gids overal doorleest en deze met de grootste prioriteit volgt, kunt u er zeker van zijn dat uw website minder vatbaar is.

Ga door de onderstaande URL’s als u op zoek bent naar

Het Magento CMS ondersteunt momenteel 25% van alle e-commerce websites over de hele wereld. Het is duidelijk een van de meest bewonderde CMS’en voor e-commerce. Daar komt nog bij dat het ook een zee aan persoonlijke en financiële gegevens opslaat, waardoor het nog glanzender wordt in de ogen van hackers. De volgende hackstatistieken over Magento ondersteunen dit.

Magento Hacking Statistieken

 • Magento drijft 1,2% van het internet aan.
 • En 12% van alle eCommerce-sites.
 • In zuivere cijfers gebruiken 250,00 actieve sites Magento.
 • Slechts 11.000 van die sites draaien echter op Magento 2, dat is ongeveer 44% van alle Magento-websites.

Magento is ook het meest gehackte CMS na WordPress. De CVE-gegevens van Magento CMS laten zien dat XSS de grootste bedreiging voor Magento is. Andere bedreigingen voor Magento zijn onder meer Code Execution,SQL injectie, Directory Traversal, Magento winkelomleiding, CSRF, etc. De volgende grafiek maakt het beter te begrijpen.

Magento CVE Details 2015-2019XSSCode ExecutionSql InjectionDirectory Traversal Iets overslaan Krijg informatie CSRF 40,8% 9,9% 9,9% 9,9% 23,9%

Kwetsbaarheden% Van alles
XSS29
DoS0
Code-uitvoering17
SQL injectie2
Directory Traversal2
Http-reactie splitsen0
Omzeil iets7
Informatie verkrijgen7
Verkrijg privileges0
CSRF7
Bestandsopname0

Bovendien, Magento kaart skimmingen creditcard-hacks zijn enkele voorbeelden van hoe gegevenscompromis op Magento plaatsvindt. Verder zorgen de Magecart-aanvallen voor de meest hardnekkige aanval op Magento vanaf nu. Als gevolg van deze aanvallen worden klanten geconfronteerd met identiteitsdiefstal, gegevensdiefstal, neptransacties, enzovoort. Hier zijn meer uitgebreide gegevens over hacken om te lezen.

Top 16 stappen om Magento 1 en Magento 2 winkels te beveiligen

Het beveiligen en onderhouden van uw website is cruciaal in dit tijdperk van toenemende cybercriminaliteit, zeker als het om e-commerce gaat. De naweeën van een aanval op Magento of welke e-commerce dan ook, weerklinkt voor een groter aantal mensen. In dergelijke gevallen staan ​​het de gewone mensen en hun gegevens op het spel. Bill Gates, brengt de bezorgdheid voor e-commerce websites treffend over als,

Oh, ik denk dat er veel mensen zijn die vandaag online zouden kopen en verkopen die daarheen gaan en de informatie krijgen, maar als het tijd is om hun creditcard in te typen, denken ze twee keer na omdat ze niet zeker zijn van hoe dat eruit zou kunnen komen en wat dat voor hen zou kunnen betekenen.

Het komt allemaal neer op één ding: uw website beveiligen zodat mensen zich zelfverzekerd genoeg voelen om met hun kaarten naar binnen te vegen en niet geconfronteerd worden met de gevolgen. Wat de eigenaren van websites betreft, zijn er koude en zware straffen voor het goedkeuren van Magento-beveiliging.

U kunt echter voorkomen dat u in een storm terechtkomt door de onderstaande veiligheidsmaatregelen in deze handleiding te volgen. Eerlijk gezegd, als u deze maatregelen zorgvuldig implementeert, vermindert u de risico’s maximaal.

Download de ultieme Magento-beveiligingschecklist met meer dan 300 testparameters

Download de checklist!

Gerelateerde gids – E-commerce beveiliging

1. PCI-DSS (Payment Card Industry – Data Security Standard)

Aangezien e-commerce websites omgaan met gevoelige betalingsgegevens van klanten, is een waakzaam toezicht vereist. Daarom waakt de PCI (Payment Card Industry), een vereniging van de beste creditcardmaatschappijen, naar de Magento-winkelbeveiliging van deze sites.

Als eigenaar van een webbedrijf is het van het grootste belang dat klanten gegarandeerd veilig kunnen afrekenen. Daarom vereist de PCI-DSS dat alle Magento-websites standaard en veilige creditcardafhandeling gebruiken. Bij niet-naleving kunnen forse boetes en zware boetes worden opgelegd.

Welke PCI-compliance omvat?

De beveiligingsvereisten onder de PCI-compliance omvatten beleid en procedures, softwareontwerp en netwerkarchitectuur. In lekentaal

 • Bouw en onderhoud een beveiligd netwerk en systemen
  Vereiste 1: Installeer en onderhoud een firewallconfiguratie om kaarthoudergegevens te beschermen Vereiste 2: Gebruik geen door de leverancier geleverde standaardwaarden voor systeemwachtwoorden en andere beveiligingsparameters
 • Bescherm kaarthoudergegevens
  Vereiste 3: Bescherm opgeslagen kaarthoudergegevens Eis 4: Versleutel de verzending van kaarthoudergegevens via open, openbare netwerken
 • Onderhoud een programma voor kwetsbaarheidsbeheer
  Eis 5: Bescherm alle systemen tegen malware en update regelmatig antivirussoftware of -programma’s Eis 6: Ontwikkel en onderhoud veilige systemen en applicaties
 • Implementeer krachtige maatregelen voor toegangscontrole
  Vereiste 7: Beperk de toegang tot kaarthoudergegevens door zakelijke noodzaak om te weten Vereiste 8: Identificeer en authenticeer toegang tot systeemcomponenten Eis 9: Beperk fysieke toegang tot kaarthoudergegevens
 • Controleer en test netwerken regelmatig
  Vereiste 10: Volg en bewaak alle toegang tot netwerkbronnen en kaarthoudergegevens Eis 11: Test regelmatig beveiligingssystemen en -processen
 • Handhaaf een informatiebeveiligingsbeleid
  Eis 12: Handhaaf een beleid dat informatiebeveiliging voor al het personeel behandelt

Het niet naleven van de door PCI-SSC gestelde richtlijnen kan deuren openen voor creditcardhacks in uw winkel.

2. Verander Admin gebruikersnaam voor Magento Store

Nadat u zich ervan heeft verzekerd dat uw site voldoet aan de PCI-normen, wijzigt u de standaard admin-gebruikersnaam. Gebruik nooit het voor de hand liggende als uw gebruikersnaam. Het woord ‘admin’, uw eigen naam, de naam van uw website is bijvoorbeeld te gemakkelijk te raden voor een hacker en dus gevaarlijk. Een nieuw geïnstalleerde Magento-website heeft het e-mailadres van de projecteigenaar als gebruikersnaam. Wijzig het standaard harde code-e-mailadres van de projecteigenaar als volgt:

 1. Log in op uw Magento admin panel
 2. Ga naar systeem >> Mijn account
 3. Typ de nieuwe en unieke gebruikersnaam in het veld ‘Gebruikersnaam’.
 4. Klik op ‘Account opslaan’.

3. Verander de Admin URL in Magento

Bijna alle websites hebben / admin als de standaard URL voor hun admin-pagina’s. Het niet wijzigen van deze standaard admin-URL in Magento zorgt voor een ernstige kwetsbaarheid. Aan de andere kant zou het wijzigen van de standaard-URL de beheerpagina van uw website verbergen en zo de Magento-beveiliging verbeteren. Verder raden we je aan een andere waarde te kiezen dan ‘admin’ of ‘backend’ of een andere term die niet gemakkelijk te raden is.

U kunt de standaard admin-URL wijzigen door een paar stappen te volgen, zoals hieronder:

 1. Selecteer Systeem> Configuratie in het beheerdersdashboard.
 2. Selecteer Admin in de meest linkse kolom.
 3. Navigeer naar het gedeelte Admin Base URL, en doe het volgende: a) Stel Use Custom Admin URL in op “Yes”. Voer vervolgens de aangepaste beheerders-URL in in een indeling als deze:
  http://uwdomein.com/magento/
  b) Stel Aangepast beheerderspad in op “Ja”. Voer vervolgens de naam van het aangepaste beheerderspad in. Kies iets dat niet gemakkelijk te raden is door aanvallers.
 4. Klik ten slotte op de knop Configuratie opslaan en log in met de nieuw gemaakte URL.

4. Gebruik tweestapsverificatie voor Magento Login

De tweestapsverificatie vermindert aanzienlijk de beveiligingsrisico’s met betrekking tot uw Magento-wachtwoorden. Zelfs als een hacker toegang heeft tot gestolen inloggegevens, kan hij vanwege een extra beveiliging gewoon niet inloggen op uw admin-paneel. Bovendien controleert tweefactorauthenticatie ook brute-forcing. U kunt TFA ook voor uw inlogpagina installeren voor authentieke toegang tot gebruikersaccounts.

Er zijn tal van extensies die het nut van tweestapsverificatie bieden, kies de beste op basis van de beoordelingen.

5. Gebruik IP Whitelisting en .htaccess in Magento

De volgende is de IP-whitelisting en .htaccess. Alleen IP-adressen op de witte lijst zetten om het admin-paneel van Magento te bereiken, is een slimme manier om uw site te beveiligen. Gebruik daarom IP-whitelisting en .htaccess-wachtwoordbeveiliging om de toegang tot ontwikkelings-, staging- of testsystemen te blokkeren. Omdat dit zeer gevoelige systemen zijn en elk compromis hierop zou leiden tot een lelijk datalek of een brute aanval.

Hier ziet u hoe u uw .htaccess-bestand kunt wijzigen om bepaalde URL’s te beschermen tegen op de loer liggende aanvallers

Voor een Magento-installatie in één winkel

##### Beveiligde admin

RewriteCond % {REQUEST_URI} ^ / (index.php /)? admin / [NC, OR]

RewriteCond % {REQUEST_URI} ^ / downloader / [NC]

RewriteCond % {REMOTE_ADDR} ! ^ mijn.ip.add.ress

RewriteRule ^ (. *) $ http: //% {HTTP_HOST}/ [R = 302, L]

Voor een winkelweergave in een submap

Als je Magneto hebt geïnstalleerd in een submap of een winkelweergave als een virtuele submap van de hoofddomeinnaam,
Bijv. https://www.getastra.com/features/
Bijv. https://www.getastra.com/en/
Bijv. https://www.getastra.fr/

##### Beveiligde admin

RewriteCond % {REQUEST_URI} ^ / (downloader shop / en fr /)? (index.php /)? admin / [NC, OR]

RewriteCond % {REQUEST_URI} ^ / downloader / [NC]

RewriteCond % {REMOTE_ADDR} ! ^ mijn.ip.add.ress

RewriteRule ^ (. *) $ http: //% {HTTP_HOST}/ [R = 302, L]

Een andere gemakkelijke manier om IP-adressen op de witte lijst te zetten, is door een extensie te gebruiken zoals GeoIP Ultimate Lockdie opslagtoegang verleent tot specifieke IP-adressen. Met deze extensie kunt u eenvoudig verkeer uit ongewenste landen, regio’s en IP-adressen blokkeren. Bovendien kunt u ook de toegang tot de hele winkel, specifieke producten en webpagina’s blokkeren.

6. Gebruik sterke wachtwoorden

Als u nog steeds een wachtwoord gebruikt dat gemakkelijk te raden is, bedenk dan opnieuw. Door een sterk wachtwoord te gebruiken, kunt u:

 • Bewaar uw persoonlijke gegevens veilig
 • Bescherm uw e-mails, bestanden en andere inhoud
 • Voorkom dat iemand in uw account inbraak

Een sterk wachtwoord staat in een crisis als een brute aanval. Nu, wat kwalificeert als een sterk wachtwoord en wat niet? Een combinatie van letters, cijfers en symbolen als wachtwoorden zorgt voor een sterk wachtwoord. Omdat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn, maakt het gebruik van zowel hoofdletters als kleine letters het nog sterker. De ideale wachtwoordlengte is 8-14 tekens. Aan de andere kant is een zwak wachtwoord het wachtwoord dat woorden, zinnen en combinaties gemakkelijk te raden gebruikt. Wachtwoord, 12345678, 9874561, enz. Worden bijvoorbeeld gecategoriseerd als zwakke wachtwoorden.

U kunt zelf wachtwoorden maken of hiervoor een online wachtwoordgenerator gebruiken. Als u van plan bent zelf wachtwoorden te maken, raden we u aan deze handleiding te bekijken op – “Hoe u veilige en beveiligde wachtwoorden kunt maken. “

Hier is een voorbeeld van hoe u een eenvoudig wachtwoord in een sterk wachtwoord kunt omzetten:

Vervang letters door cijfers en symbolen Voorbeeld – ‘Spooky Halloween’ wordt ‘ sPo0kyH @ ll0w3En ‘

7. Beperk inlogpogingen voor Magento Admin

Een andere veilige manier om uw admin-paneel tegen aanvallers te vergrendelen, is door het aantal mislukte inlogpogingen te beperken. U kunt ook doorgaan en het maximale aantal verzoeken voor wachtwoordherstel beperken. Dit beschermt uw website tegen niet-geverifieerde inlogpogingen.

Om uw website te configureren, volgt u de onderstaande stappen:

Voor Magento 1.x:

 1. Log in op uw admin-paneel.
 2. Navigeer naar Systeem.
 3. Ga vervolgens naar Configuratie.
 4. Klik op Geavanceerd> Beheerder.
 5. Klik om de beveiligingsoptie daar uit te vouwen. En verander de respectievelijke instellingen

Voor Magento 2.x:

 1. Log in op uw admin-paneel.
 2. Navigeer naar Winkels> Instellingen
 3. Ga vervolgens naar Configuratie.
 4. Klik op Geavanceerd> Beheerder.
 5. Klik om de beveiligingsoptie daar uit te vouwen. En verander de respectievelijke instellingen

Gerelateerde blog – Magento-aanmeldingsbeveiliging

8. Schakel Captcha in in Magento Login & Forms

CAPTCHA is een afkorting voor de volledig geautomatiseerde openbare Turing-test om computers en mensen uit elkaar te houden. Het spreekt voor zich. CAPTCHA is dus de beste gok om botaanvallen op het admin-paneel van je Magento te ontmoedigen. U kunt CAPTCHA op uw site inschakelen door deze eenvoudige stappen te volgen:

Voor Magento 1.x:

 1. Navigeer naar Systeem
 2. Klik op Configuratie
 3. Ga naar Geavanceerd >> Admin in het meest linkse paneel
 4. Vouw de CAPTCHA-sectie uit; Selecteer ‘Ja’ om CAPTCHA in te schakelen.

How to change Admin URL in Magento 1.xHoe de Admin URL in Magento 1.x te veranderen

Voor Magento 2.x:

Navigeer naar Winkels> Instellingen> Configuratie> Geavanceerd> Beheerder> CAPTCHA

 1. Navigeer naar Winkels >> Instellingen
 2. Klik op Configuratie 
 3. Ga naar Geavanceerd >> Admin in het meest linkse paneel
 4. Vouw de CAPTCHA-sectie uit; Selecteer ‘Ja’ om CAPTCHA in te schakelen.

9. Stel aanbevolen machtigingen voor bestanden en mappen in de Magento Store in

Om Magento aan te passen aan uw specifieke zakelijke behoeften, moet u mogelijk het platform aanpassen. Hierbij spelen bestanden en mappen en hun respectievelijke machtigingen een belangrijke rol. Het is echter ook complex.

Als beveiligingsmedewerker raad ik aan toestemming te hebben van 755 voor mappen en 644 voor bestanden. Dat gezegd hebbende, er zijn bestanden op uw Magento-website waarvoor mogelijk andere toestemming nodig is dan wat we zojuist noemden. Door al die bestanden en hun juiste machtigingen op te sommen, wordt deze handleiding onnodig lang, maar we hebben wel een handleiding over “Hoe u de juiste Magento-bestandsrechten instelt”Dat zal helpen.

Lees ook:PHP-webshell

Stel mapmachtigingen in als:

 1. Toegang tot uw website via FTP.
 2. Navigeer naar uw Magento-installatiemap. Ex: (/ pad / naar / jouw / Magento / install /)
 3. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer de optie Bestandsrechten
 4. Zodra u op de optie klikt, wordt een nieuw venster geopend. Voeg “700” in het veld Numerieke waarde in.
 5. Schakel vervolgens de optie “Opnemen in submappen” in. Selecteer in de onderstaande lijst het selectievakje met de titel “Alleen toepassen op mappen”.
 6. Druk op de OK-knop.
 7. Bij een groot aantal bestanden kan het proces enkele minuten duren.

Stel bestandsrechten in als:

 1. Toegang tot uw website via FTP.
 2. Navigeer naar waar Magento is geïnstalleerd. Ex: (/ pad / naar / jouw / Magento / install /)
 3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de optie Bestandsrechten
 4. Zodra u op de optie klikt, wordt een nieuw venster geopend. Voer in het veld Numerieke waarde de waarde “600” in.
 5. Schakel vervolgens de optie “Opnemen in submappen” in. Selecteer in de onderstaande lijst het selectievakje met de titel “Alleen toepassen op bestanden”.
 6. Druk op de OK-knop.
 7. Bij een groot aantal bestanden kan het proces enkele minuten duren.

10. Stel aanbevolen gebruikersrollen en machtigingen in in Magento Store

Het definiëren van de juiste gebruikersrollen helpt bij het scheiden van taken. Het verbetert ook de winkelbeveiliging, omdat niet elke gebruiker alle rechten geniet. Er zijn verschillende toestemmingen. U kunt een gebruiker een rol toewijzen op basis van zijn plicht en uw voorkeur.

Hier zijn de stappen om de juiste gebruikersrechten in te stellen:

 1. Log in op uw website en ga naar ‘Systeem’
 2. Klik op ‘Machtigingen’, je ziet twee opties ‘Gebruikers’ en ‘Rollen’
 3. ‘Rollen’ is de sectie waar u rollen kunt definiëren, terwijl ‘Gebruikers’ de sectie is waar u ze aan toewijst.

11. Maak regelmatig een back-up van uw gegevens

In het geval van een onverwachte aanval, kan een back-up uw site redden. Met een goede back-up kunt u uw gehackte website binnen enkele minuten herstellen. Het is het beste rampenbeheer dat u heeft. Maar om back-ups functioneel te maken, moet u voor een paar dingen zorgen, zoals:

 • de bestanden die moeten worden opgenomen
 • de frequentie van de back-up
 • de functionaliteit van de back-up

Voordat u begint met het maken van een back-up van uw site, moet u de noodzaak goed begrijpen. Een back-up moet alle bestanden bevatten die nodig zijn voor de configuratie, het uiterlijk en de werking van uw website. Met een Magneto-website kunt u vier soorten back-ups maken, zoals:

 1. Systeemback-up (inclusief broncode + database + media),
 2. Database Backup (exclusief voor de database),
 3. Database met mediaback-up, en
 4. Systeem zonder mediaback-up.

Opmerking:

 • Zet uw website in de onderhoudsmodus voordat u een back-up maakt. De website verlaat automatisch de onderhoudsmodus na de back-up.
 • Zorg ervoor dat er een back-up van uw server en database wordt gemaakt op een andere externe locatie dan uw server.

Een systeemback-up is de meest functionele back-up omdat deze zowel de broncode als de database bevat. U kunt de typen echter naar wens in willekeurige volgorde afspelen.

Komt naar de frequentie van de back-ups. Welnu, het kan variëren, afhankelijk van hoe vaak u de inhoud van uw website bijwerkt. U kunt kiezen voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups.

Nu de methoden van back-up zijn, kunt u kiezen voor een handmatige back-up of het proces automatiseren.

Het doel van een back-up is om uw website terug te brengen naar de oorspronkelijke en gezonde positie. Controleer dus altijd de back-uprollers volledig naar uw website. In het geval van een grote site wordt het terugzetten van een back-up te vervelend en tijdrovend. In dergelijke situaties is het beter om met uw hostingprovider samen te werken om een ​​professionele back-upoplossing voor databases te implementeren.

12. Update ontbrekende Magento 2.0 beveiligingspatches

Het draaien van websites op verouderde en kwetsbare versies blijft de grootste oorzaak van hacks in CMS. Voer uw winkel altijd uit met de nieuwste versie van Magento. Dit zorgt ervoor dat uw installatie geen enkele kwetsbaarheid bevat. Elke update bevat de laatste beveiligingsverbeteringen. Controleer hier op beveiligingsupdates – https://magento.com/security

Als u om welke reden dan ook niet kunt upgraden naar de nieuwste versie, zorg er dan voor dat u installeer alle beveiligingspatcheszoals aanbevolen door Magento. Hoewel Magento beveiligingspatches vrijgeeft om grote problemen op te lossen, bevatten nieuwe productreleases ook aanvullende verbeteringen om de site te helpen beveiligen.

13. Installeer extensies vanaf een vertrouwde bron

Ongeupdate en kwetsbare extensies van derden zijn opnieuw de hoofdoorzaak van veel hacks. Zorg ervoor dat u alleen extensies van vertrouwde bronnen installeert. U kunt de statistieken en recensies van Magento Marketplace bekijken en bepalen welke extensieontwikkelaar een geloofwaardig profiel heeft. Bijvoorbeeld extensieontwikkelaars zoalsFMEextenstions heeft een sterke voetafdruk op Magento Marktplaats en biedt een breed scala aan geverifieerde extensies.

Gebruik nooit betaalde extensies die zijn gepubliceerd op torrent- of andere sites. Controleer de ondersteuning die een extensie biedt. Het is het tweede belangrijkste na het controleren of de extensie vaak wordt bijgewerkt en onderhouden. Controleer de extensies altijd op beveiligingsproblemen voordat u ze installeert.

Klik niet op verdachte links, open geen verdachte e-mails en geef het wachtwoord niet door aan uw server of aan de Magento Admin.
Controleer regelmatig op ongeautoriseerde Admin-toegang. Werk samen met uw hostingprovider om serverlogboeken te controleren op verdachte activiteiten en om een ​​Intrusion Detection System (IDS) op uw netwerk te implementeren.

14. Beveiligde Magento Store met een Web Application Firewall

E-commerce winkels zijn een belangrijk doelwit van hackers. Met behulp van een Web Application Firewall zoalsAstrakan helpen bij het analyseren van het verkeer en het ontdekken van verdachte patronen. Een firewall kan kwaadaardig verkeer blokkeren en IP’s die proberen uw website te hacks. Het beschermt uw winkel tegen XSS, LFI, RFI, SQL-injectie en meer dan 100 beveiligingsbedreigingen.

Neem onze woorden niet op. Overtuig uzelf!

Neem een ​​kijkje in Astra

Vraag nu een demo aan 

Het hebben van een firewall bovenop uw website is als het hebben van een beveiligingsschild. Een firewall is de beste manier om een ​​real-time website-monitoringmechanisme in te zetten. Hier is hoe de Astra-firewall uw website beschermt:

15. Uw server versterken

Het beveiligen van uw server is een andere pijler in de winkelbeveiligingsstructuur. Voordat u uw website host, moet u de hostingprovider goed afwegen op zijn aanbod, zoals –

 • Veiligheid
 • Ondersteuning
 • Maatwerk
 • Laad tijd

Vraag indien mogelijk de hostingprovider welke beveiligingsmaatregelen deze neemt. Bekijk ook de ondersteuning die het biedt. Een hosting zonder de juiste ondersteuning kan erg frustrerend worden als er iets misgaat met uw website. Een managed hosting lost dit probleem vrij acuut op. Met managed hosting krijgt u een toegewijde host, die voor uw website zorgt en er is om 911-noodgevallen met de site op te lossen.

Naast managed hosting is hosting op een cloud momenteel een hele rage. Cloud hosting vermindert de laadtijd van uw site omdat de informatie afkomstig is van het dichtstbijzijnde cluster. Verschillende bedrijven zoals Amazon, Serverguy, enz. Bieden cloudhosting aan tegen betrouwbare prijzen.

16. Magento-beveiligingsaudit

Het onderhouden van een website omvat ook het regelmatig controleren ervan. Een beveiligingsaudit helpt u mazen, achterdeurtjes en gebroken beveiligingsstructuur te identificeren voordat een hacker dat doet. Nu is grondig scannen, zoals een audit, misschien niet haalbaar voor een bedrijfseigenaar. Toch kun je kiezen vooreen professionele beveiligingsaudit door Astra.

Astra-beveiligingsexperts zullen een diepgaande beveiligingsaudit en pentesting voor u doen, terwijl u zaken doet. Deze beveiligingsaudit zal elke kwetsbaarheid, maas in de wet en achterdeur van uw site blootleggen. Onze beveiligingsingenieurs zullen u ook helpen met de fixatiestappen en beloven aanwezig te zijn tot het moment dat uw ontwikkelaars het probleem oplossen.

Magento-beveiliging: uiteindelijk …

Ik weet het, het bouwen van een onstuimige webwinkel vergt een enorme inspanning, en het onderhouden ervan nog meer. Maar het is niet onmogelijk. Eerlijk gezegd is het juist het tegendeel. En ik hoop dat ik een succesvolle poging heb gedaan om de essentiële beveiligingsmaatregelen voor Magento-winkels over te nemen. Volg de genoemde fundamentele praktijken en verbeter uw online beveiliging tienvoudig.

Als je denkt dat we er een paar hebben gemist, kun je hieronder reageren. Ik hoor graag van je!

Was this post helpful?

Jinson Varghese

Jinson Varghese Behanan is an Information Security Analyst at Astra. Passionate about Cybersecurity from a young age, Jinson completed his Bachelor's degree in Computer Security from Northumbria University. When he isn’t glued to a computer screen, he spends his time reading InfoSec materials, playing basketball, learning French and traveling. You can follow him on Medium or visit his Website for more stories about the various Security Audits he does and the crazy vulnerabilities he finds.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Psst! Hi there. We’re Astra.

We make security simple and hassle-free for thousands
of websites and businesses worldwide.

Our suite of security products include a vulnerability scanner, firewall, malware scanner and pentests to protect your site from the evil forces on the internet, even when you sleep.

earth spiders cards bugs spiders

Made with ❤️ in USA France India Germany